Viggen Open Day – klubbens 40-årsfirande

Kvinnostämmor

Den 7 juni på dagen i år fyllde Viggenklubben 40 år. Mait och Gunnar Tidner hade tagit initiativet till att det skulle firas med buller och bång. En festkommitté under deras ledning hade arbetat under våren för att det skulle bli ett firande. Platsen var Näsbyvikens båtklubb och vädret var strålande.

Firande var uppdelat i två delar. Under dagen var det öppet för alla intresserade att vara med utan kostnad. Här fanns det möjlighet att ta del av tillbakablickar i klubbens verksamhet, Kaffepausmen även delta i tävlingar och lekar som varit ett kännetecken för klubbens träffar. Jag har några bilder från en del av programmet. Hoppas att det finns fler som har tagit bilder och vill delge andra.

På kvällen avnjöts en underbar buffé, som Mait och Gunnar stått för, av cirka 45 medlemmar. Tyvärr så gjorde den goda maten att jag inte fick upp kameran innan den var uppäten. PilkastningMen ett par bilder som visar den sång och musik som förekom blev det i vart fall.

Min förhoppning är att det ska bli fler jubiléer i klubben i framtiden. Ett stort tack till Mait och Gunnar för att de lyckades få till stånd detta fina firande.

K-G Sabel

Tar ton
Vad är detta

Ärtspottning