Sommarträff 28-30 juni med Viggen Cup 30 juni

Vi fortsätter att fira klubbens 40 år med traditionell sommarträff. Vi träffas på samma plats som 35 årsjubileumet hölls, nämligen Lilla Kastet på Ingmarsö. Håller tummarna för att vädret blir bra. Det brukar vara det även om prognosen ibland är lite si och så.

Lilla kastet ligger på Ingmarsös östra del Kålgårdsön och där har Trälhavets BK en uthamn dit vi är välkomna. Koordinaterna du behöver för att ta dig dit är: N 059.28.83/ E 018.47.54. Vi ligger i första hand vid bryggan direkt till vänster vid inloppet. Är du inte medlem i TBK så erlägg hamnavgift, så att vi är välkomna att även framöver.

http://kartor.eniro.se/m/ngZkv

Tiden för ankomst till träffen bestämmer du själv. Från fredag eftermiddag så kommer det finnas ”välkomstkommitté” på plats. Då är det oftast lättast att få en bra plats, men vi har alltid lyckats att klämma ihop oss så att vi kunnat ligga relativt samlade. Något program för fredagen finns inte men här följer några hållpunkter för lördagen.

Viggen Cup
är en form av seglingsorientering. Samling för utdelning av frågor och genomgång av regler kl 11.30. Därefter egen tid för lunch och planering. Bara segling med Vigg och medlem i klubben kan erhålla vandringspriset Ratten som delas ut på årsmötet. Andra intresserade kan delta i en öppen klass.
Start Viggen Cup från Lilla Kastet kl 12.30 med målgång beräknat till kl 15.00. Rättning av startkort sker när alla kommit i mål.

Viggensherry kl 16.00 för medlemmar
Tipspromenad sker traditionsenligt därefter. Rättning och genomgång av svaren sker innan vi börjar med middagen. Då får du veta de rätta svaren och det kan också bli några utslagsfrågor för att skilja de som har flest poäng har samma poängtal.

Grillkväll på berget
med god medhavd mat, goda historier, kanske allsång. Förhoppningen är att vädrets makter ska stå oss bi även denna gång. Annars så får vi hitta på något alternativ.

På söndagen så tar vi det lugnt och har inte planerat några aktiviteter. Kanske det kan vara inledningen till fortsatt seglats med några nyfunna vänner eller ytterligare en dag på Ingmarsö som kan vara värd att utforska.
Välkomna alla!
Styrelsen

1 tanke på “Sommarträff 28-30 juni med Viggen Cup 30 juni”

  1. Jag tänker komma på sommarträffen, kommer antagligen tidigt på lördagen. // Felx 462 Dagny

Kommentarer är stängda.