Nya forumet uppe!

Uppdatering: forumet stängs temporärt ned igen för att öppnas efter helgen, denna gång kan endast registrerade skriva inlägg. Pga spam…

Så har äntligen det nya forumet startats. Initialt får det blir en testomgång, där båda forumets funktioner, vilka som får skriva inlägg samt design kan komma att ändras.

Viktig info: Viggenklubben ansvarar inte för riktigheten av inlägg på Viggen-Forum, om inlägget inte skrivits av representant i Viggenklubbens styrelse eller tekniska kommitté. Viggenklubbens idé är bl a att stötta klubbens medlemmar med råd avseende handhavande, skötsel och reparation av båtarna. Det är ofrånkomligt att den verksamheten tar resurser i anspråk, och de resurserna måste vi främst ägna åt medlemmarna.Viggenklubben kan därför inte åta sig att dagligen bevaka Viggenforum, svara på frågor från icke medlemmar samt – icke att förglömma – kommentera/korrigera råd som inte överensstämmer med Viggenklubbens erfarenhet eller uppfattning. Säkraste sättet att få den bästa information som kan tillhandahållas vad gäller Viggen är därför att bli medlem i klubben. Den båt Du älskar är värd den blygsamma medlemsavgiften!

1 tanke på “Nya forumet uppe!”

  1. Ingen kommentar, men ett YOU TUBE-tips!
    Gå in på You Tube och där söker på Baltyk-rejs na Bornholm.
    Polsk Viggenfilm.

Kommentarer är stängda.