Vinn tre års fritt medlemskap!

Viggenklubben inbjuder härmed alla medlemmar till en medlemskampanj. Vem värvar flest nya medlemmar? Tävlingen är ett sätt att försöka stärka klubben genom att få in nya medlemmar och nya idéer för Viggenbåtarnas bästa. När klubben var som störst hade vi omkring 500 medlemmar och aktiviteterna var många och intensiva. Eskadrar kunde locka 20 till 30 båtar och många av medlemmarna kappseglade, både i klubbens egen regi och i andra tävlingar landet runt.

Vi tror att du känner till andra Viggenägare i din båtklubb eller vid din brygga, och som kanske kan tänka sig att också bli medlemmar i Viggenklubben. För att hjälpa till med värvningen har vi gjort ett presentationsblad som du kan dela ut till Viggenägare. Ett första ex fanns inhäftat i mitten av senaste VB, och du kan också ladda ner det här och skriva ut så många du behöver För att göra värvningskampanjen roligare och lite spännande finns det möjlighet till fina priser för dig som deltar:

1:a pris är 3 års fritt medlemskap
2:a pris är 2 års fritt medlemskap
3:e pris är 1 års fritt medlemskap

Använd kupongen som finns här. Fyll i ditt eget namn och båtnummer samt namn och båtnummer för den du värvat, och skicka sedan kupongen till styrelsen. Tävlingstiden är fram till och med 31 oktober 2013 och vid årsmötet i november blir det prisutdelning till de bästa medlemsvärvarna. Utöver de skäl till medlemskap som framgår av presentationsbladet har du säkert fler idéer själv, för att inte glömma den fina anda som råder i Viggenklubben.

Vi önskar dig lycka till med medlemsvärvningen, för din och för Viggenklubbens bästa.