Aktuellt datum och tid: tis apr 24, 2018 11:23 pm

 • Kategori
  Trådar
  Inlägg
  Senaste inlägget
 • Viggenforum
  Välkommen till Viggenklubbens forum! Här diskuterar vi allt om rör Karlskrona och Albin Viggen! Observera dock att Viggenklubben inte ansvarar för riktigheten av inlägg på Viggen-Forum, om inlägget inte skrivits av representant i Viggenklubbens styrelse eller tekniska kommitté. Viggenklubbens idé är bl a att stötta klubbens medlemmar med råd avseende handhavande, skötsel och reparation av båtarna. Det är ofrånkomligt att den verksamheten tar resurser i anspråk, och de resurserna måste vi främst ägna åt medlemmarna. Viggenklubben kan därför inte åta sig att dagligen bevaka Viggenforum, svara på frågor från icke medlemmar samt - icke att förglömma - kommentera/korrigera råd som inte överensstämmer med Viggenklubbens erfarenhet eller uppfattning. Säkraste sättet att få den bästa information som kan tillhandahållas vad gäller Viggen är därför att bli medlem i klubben. Den båt Du älskar är värd den blygsamma medlemsavgiften!
  64 Trådar
  195 Inlägg
  Senaste inlägget av hawrdstrack Gå till det senaste inlägget
  lör apr 21, 2018 3:54 pm
 • Köp&Sälj
  Välkommen till Köp&Sälj! Här ges du som vill sälja din Vigg eller tillbehör (till Viggar…) möjlighet att lägga upp din annons. Det finns även möjlighet för dig som spekulant att lägga upp en förfrågan om exempelvis ett tillbehör eller en båt. Aktuella annonser läggs även in i ViggenBladet.
  45 Trådar
  87 Inlägg
  Senaste inlägget av viggen1237 Gå till det senaste inlägget
  sön feb 18, 2018 2:53 pm

Logga in  •  Bli medlem

Vilka är online

Totalt 1 användare online: Inga medlemmar, inga dolda och 1 gäst (baserat på aktiva användare under de senaste 5 minuterna)
Flest användare online samtidigt: 65, sön aug 05, 2012 11:42 am

Medlemmar online: Inga registrerade användare
Förklaring: Administratörer, Globala moderatorer

Statistik

Totalt antal inlägg 282 • Totalt antal trådar 109 • Totalt antal medlemmar 183 • Vår senaste medlem hawrdstrack

cron